Szybka pożyczka dla bezrobotnego
- This topic has 11 replies, 11 voices, and was last updated 6 years, 5 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Szybkie pożyczki › Szybka pożyczka dla bezrobotnego
Strata pracy, koniec oszczędności, co dalej?
Gdzie szukać pomocy tak, by potem nie spłacać wielokrotności?
Mogę polecić dobrą ofertę pożyczki czyli:
SMS365, są to zdecydowanie najszybsze pożyczki w internecie!
Najlepszym rozwiązaniem, jest na opór szukanie pracy 😉 a jak się nie udaje to chwilówki.. Pozdrawiam
Szukanie pracy nic nie daje, jeżeli nie ma tej pracy niestety. To nie jest takie łatwe wbrew pozorom.
Witam, ja byłem zmuszony wziąć szybko pożyczkę na 2500 zł i zdecydowałem się na wonga.pl/o-nas W sumie jestem zadowolony. Obyło się bez zbędnych formalności i z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.
Szybko i prosto można dostać w Vivusie: pozyczki-online.info/vivus. Ale to tak doraźnie. Warto bardzo konkretnie szukać pracy.
Przepraszam bardzo, że odświeżę temat, ale jak Ty chcesz spłacić pożyczkę, jak nie masz pracy?
Najlepiej szukać alternatywnych źródeł dochodu. W internecie tego jest pełno. Czasem można coś taniej kupić i drożej sprzedać. Teraz są różne programy na których ludzie zarabiają kasę z neta. A może się w tym sprawdzisz i nie będziesz musiał szukać innej pracy. A branie chwilówki jak nie ma się pracy to porażka.
No właśnie, koleżanka wyżej ma rację. Warto próbować, bo tak na prawdę można samemu zarobić, jak ma się pomysł.
Jeszcze bracie jest jedno rozwiązanie. Strata pracy to czasem rozpoczęcie nowego życia. Zamiast harować u kogoś może czas otworzyć coś własnego. Jak jesteś zarejestrowany na pośredniaku to postaraj się o pieniądze z unii na pierwszy biznes.