Pożyczki dla osób za złą historią kredytową
- This topic has 18 replies, 17 voices, and was last updated 6 years, 4 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Pożyczki pozabankowe › Pożyczki dla osób za złą historią kredytową
Ile można najwięcej otrzymać kredytu w pożyczkach chwilówkach? Jaką wybrać pożyczkę pozabankową? Gdzie się udać aby było korzystnie?
Nie wiem, ile najwięcej możesz otrzymać, ale z tego co się orientuję to w Wonga możesz otrzymać pożyczkę, nawet jak masz złą historię kredytową.
W Wonga, jak i w innych tego typu chwilówkach. Wystarczy tylko wybrać najkorzystniejszą dla siebie ofertę 😉
tylko koszty będziesz miał/miała dużeeee, ja korzystam z portalu pozyczkolandia i może i Tobie się spodoba, to dobry i szybki pomysł na pozyczkę bez zbędnych formalnosci.
Mam takie pytanie odnośnie tej pozyczkolandi czy jest sens inwestować tam swoje pieniądze? Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na ten temat. Chodzi mi głównie o opinie osób które już z tej firmy korzystają i inwestują tam pieniądze.
ja czasem inwestuje ale drobne kwoty i spłącalnosć jest spora bo 1 osoba jak do tej pory mi ”wisi” na 10 pożyczek, mimo wszystko mam Gwarancję Ochrony Kapitału, w razie czego zwróci mi serwis pozyczkolandi, częściej pozyczam, takie czasy niestety…
To ile otrzymasz pieniędzy w chwilówkach zależy od tego, ile ich weźmiesz i jaką pożyczkę wybierzesz, bo każda firma ma swój limit.
To zależy od firmy. Są takie, które dają maksymalnie 1000 zł, ale i takie, które oferują o wiele więcej. Najlepiej brać w tych, które ciesza sie najlepszymi opiniami, np. pozyczki-online.info.
Ja znalazłem fajną ofertę tutaj: http://www.sprintmoney.pl
Niektóre mają niby w ofercie 2 tys. jako pierwszą pożyczkę, a jak wypełnisz wniosek to się okazuje, że możesz pożyczyć 600 zł np. Netcredit