Kredyt dla studenta
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 6 years, 4 months ago by .
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Kredyty gotówkowe › Kredyt dla studenta
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć, w którym banku najlepiej jest wziąć kredyt studencki. Czy są jakieś ograniczenia wiekowe? Np. mając 25 lat, czy mogę w dalszym ciągu skorzystać z takiej opcji?
Wydaje mi się, że jeżeli studiujesz i masz legitymację studencką to nie będzie problemu z zaciągnięciem kredytu, o ile masz dochody udokumentowane.
Dzięki, a który bank ma dobrą ofertę, jeżeli chodzi o kredyt studencki? Możecie coś polecić?
spójrz na pożyczkolandia.pl tam po rejestracji mozesz wystawić wniosek, na pewno tanio bo sam decydujesz ile oddajesz- polecam.
Jako student masz prawo do 26 roku życia. Potem nawet jak studiujesz to raczej już ci nie dadzą kredytu studenckiego.
To tak samo, jak ubezpieczenie. Do 26 roku może Cię rodzic ubezpieczać, później już nie 😉
Niestety z godnie z naszym prawem masz uprawnienia studenta lub osoby uczącej się tylko do 26 roku życia. Potem już idziesz na swój własny garnuszek. Tylko nie wiem jak jest z tym kredytem studenckim. Czy jak weźmie w wieku 25 lat, to mu zabiorą w wieku 26 lat ?
Temat mnie bardzo interesuje, bo mam 24 lata i jestem na 4 roku studiów. Mam pomysł na biznes i chciałabym wziąć na to kredyt studencki. I teraz nie wiem czy mi już każą oddać ten kredyt za dwa lata jak skończę 26 lat ?