Inwestowanie w revshery
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 6 years, 4 months ago by .
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Pożyczki pozabankowe › Inwestowanie w revshery
Co myślicie o inwestowaniu w revshery ? Tam kupujesz tzw. adapki i na nich zarabiasz. Po 44 dniach pieniądz z nawiązką sie zwraca. Tylko musisz klikać w jakieś durne reklamy. Oczywiście im więcej włożysz kasy tym więcej zarobisz. Teraz tego dużo sie pojawia w necie.
Ja to kiedyś analizowałem i jak dla mnie to wielka ściema. Ludzie inwestują i inwestują i cieszą się że zarobili jednego dnia 5 dolców. A ile włożyli własnej kasy, aby te 5 $ wyciągnąć z tego reva. I ciągle inwestują i inwestują i koło sie zamyka. Najlepiej wychodzi na tym ten, który wymyślił tego revshera.
Moja znajoma zainwestowała w to aż 30 tyś złotych. Stwierdziła, że to lepszy interes niż trzymanie w banku. Z punktu widzenia ich oferty wydaje się opłacalne bo dają ok 15-20% w skali 1,5 miesiąca. Żaden bank tyle niem. Ważne, aby raz zarobić i nie dać się wkręcić w machinę tych kolejnych zakupów. Nie wiem na ile te programy są wypłacalne. Czy nie są to przypadkiem scamy.
Ludzie to promują w necie, ale czy tak naprawdę ktoś na tym zarobił. Czy jest to tylko fajna zabawa z obracaniem pieniędzy ?
Dla mnie to taka ściema jak mlm i inne tego typu piramidy finansowe. Ludzi omamiają wysokimi zarobkami, a tak naprawdę w tym układzie zarabia ten kto to założył.
Małe kwoty to żadna inwestycja. Ale ja znam takich co zainwestowali swoje oszczędności i zarobili rzeczywiście więcej w ciągu 3 miesięcy. Wydaje mi sie że jako lokata kapitału to dobry sposób. Tym bardziej że revshery oferują swego rodzaju pracę. Masz ileś reklam dziennie wyklikać.
Tutaj trzeba bardzo uważać, bo można stracić majątek. przekonałam się że te firmy na początku dają zarobić, a potem jak już nazbierają takich inwestorów to zmieniają zasady na mniej korzystne dla tych wszystkich inwestujących. Nagle okazało że tyle nazbierałeś kapitału, ale nie możesz go w ogóle wyciągnąć. Twoja inwestycja staje się tylko wirtualna forsą.