SzybkiGrosz.pl wasze opinie
- This topic has 10 replies, 11 voices, and was last updated 6 years, 4 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Pożyczki pozabankowe › SzybkiGrosz.pl wasze opinie
Mam problem ze spłatą pożyczki. Zalegam już 2 miesiące, komornik siedzi mi na głowie. Wszędzie gdzie chce wziąć pozyczkę mam odmowę. Znacie jakieś firmy, które udzielają pozyczek zadłuzonym? Ktoś słyszał o szybkigrosz.pl ?? Tam podobno udzielają takich.
Wiem co to znaczy, też mam komornika na głowie. Ale udało mi się dostać pożyczke w szybkigrosz.pl bez żadnych problemów.
Moim zdaniem osoby które mają problemy ze spłatą pożyczki i na dodatek mają komornika na karku to raczej nie powinni brać kolejnych pożyczek bo mogą wpaść w jeszcze większe kłopoty.
Ale prywatne pożyczki dosyć łatwo negocjować z naszym partnerem więc z wszelkich możliwych to jest to z pewnością najlepsza opcja.
Samemu zdarzyło mi się raz taką brac i wszystko przebiegło pomyślnie
Ta firma nie udziela pożyczek bezpośrednio tylko jest pośrednikiem zbiera od ludzi dane, a później wysyła je do osób trzecich które udzielają pożyczki. Radzę przeczytać ich regulamin zanim będziecie mieli jakąkolwiek styczność z tą firmą.
No ale to chyba oczywiste co nie?
Jak inaczej może działać portal pożyczek społecznościowych?
Tylko jako pośrednik pomiędzy prywatnymi osobami, dzięki czemu mogą się łatwo odnaleźć.
ja wszystko załatwiłem w 3dni 😉 spotkanie z inwestorem odbyło się u mnie w domu, umowa podpisana, kasę do ręki dostałem… polecam każdemu portal szybkigrosz.pl
ja równiez mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów szybkigrosz.pl jakby nie oni mialabym teraz poważne problemy
Polecam jak najbardziej. Wszystko szybko i sprawnie. Pieniądze otrzymałem od razu. Wszystko ogólnie na plus.
Prywatne osoby pożyczające też patrzą komu pożyczają. Jeżeli masz długi i problem ze spłacaniem, to i szybki grosz ci nie pomoże. Z tego co wiem takim osobom nie chcą udzielać pożyczek. I wcale sie nie dziwię. Jeżeli ktoś pożycza, to chce potem odzyskać pieniądze. A jak nie ma szans, no trudno ci będzie. Mogą za żądać dużego zabezpieczenia pożyczki.