Skarabeusz pożyczki
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 6 years, 5 months ago by .
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Szybkie pożyczki › Skarabeusz pożyczki
Posiada liczne opinie, dobre i złe, a jak Wy ocenicie te „wsparcie domowego budżetu”?
Wydaje mi się, że mają ogromne oprocentowanie. Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić.
Działają jak provident. Pozatym nie ufam takim pożyczkodawcom, którzy nie chcą przedstawić jasnych reguł pożyczek. Tylko wszystko pod stołem. Według mnie to jest firma lichwiarska. Nie brałbym tam pożyczki.
Dla mnie to drugi amber gold. Ten skarabeusz źle mi sie kojarzy. A może ktoś pożyczał w tym skarabeuszu ?
Teraz chwilówki są też pod nadzorem KNFu. Jeżeli jest to program zalegalizowany przez KNF to można zaryzykować. W innym wypadku nie polecam.
KNF głównie chroni pożyczkodawców. Czyli tych co inwestują. Natomiast nic nie wiem na temat pożyczających. Tutaj znalazłem ciekawą listę firm, które są na czarnej liście KNF https://www.knf.gov.pl/dla_konsumenta/ostrzezenia_publiczne