Provident – jak oceniacie?
- This topic has 11 replies, 11 voices, and was last updated 6 years, 5 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Pożyczki pozabankowe › Provident – jak oceniacie?
Jakie macie opinie o Provident? Słyszałem, że są jakieś kary jeżeli spóźni się ze spłatą nawet o jeden dzień. Chciałbym poznać wasze zdanie.
Mój znajomy brał u nich pożyczkę i muszę przyznać, że to prawda z tą karą. W innych firmach jest to tylko ponaglenie, a w Providencie niestety kara pieniężna.
A ile wynosi ta kara pieniężna? Czy jest ona jakoś uzależniona od wysokości zaciągniętego kredytu?
Nie wiem ile dostaje się kary ale to prawdą. Nie polecam ogólnie tej firmy, proponuję znaleźć sobie inną.
Bardzo dobra firma, chociaż tak, jak i inni mają swoje widzi mi się. Aczkolwiek oferta dobra, a dostanie pożyczki też nie jest trudne.
Provident, jak dla mnie ma ogromne odsetki, ale jest jedyną firmą, z którą można jako tako się dogadać, więc na plus.
Ja korzystam tylko z tych promocyjnych darmowych, ale reklama z TV mówi sama za siebie. Pożyczka tylko 4,44% a obok RRSO 130 czy więcej :), ale są i wyżej oprocentowane pożyczki na runku
Provident ja sobie chwalę nigdy się na nich nie zawiodłem.
Oj ja bym nie wierzył w te informacje z reklam, nie wiadomo ile w nich prawdy.
W providencie można do 30 dni wziąc pożyczkę bez prowizji. Tak słyszałam. Czy to prawda ?