Pożyczki, kredyty
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 6 years, 2 months ago by .
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Potrzebuje pożyczki › Pożyczki, kredyty
Pożyczki, Kredyty, Chwilówki na dowód osobisty od 300zł do 200.000zł minimum formalności szybka decyzja w 15 min szeroka gama instytucji finansowych
http://www.kredyt66.pl
– kredyt przez internet dla każdego
– decyzja w 15 min bez zaświadczeń
– chwilówki na dowód bez bik
– wszystko załatwisz online
– pożyczka bez zbednych formalności
– kredyty samochodowe, gotówkowe
– kredyty hipoteczne, konsolidacyjne
– pożyczki krótkoterminowe i pozabankowe
Wejdź na naszą stronę http://www.kredyt66.pl wypełnij wniosek a nasi konsultanci bezpłatnie oddzwonią i przedstawią najlepszą indywidualną ofertę kredytową dobraną specjalnie dla Ciebie.
Macie w swej ofercie kredyt konsolidacyjny. Czy ten kredyt mogę dostać jeżeli chcę nim spłacić wszystkie chwilówki ? Jaka zdolność kredytowa przy kredycie 50 tyś ? Czy wymagana jest umowa o pracę ? Jaka jest prowizja od udzielenia kredytu ?
Jakie oprocentowanie takiej pożyczki? Jak to rzeczywiście wygląda?
Co to znaczy bez zbędnych formalności ? Czy pożyczacie też osobom, które mają komornika na głowie ?
Wypełniłem wniosek i żaden konsultant się nie odezwał. Czy to jakaś ściema ? Ile czasu można czekać na konsultanta. ja już czekam tydzień.
To pewnie już nie istnieje, jak się nie odzywają. Też tak kiedyś miałem. Potem strona pożyczkodawcy też zniknęła.
To raczej była firma, która współpracowała z wieloma instytucjami kredytowymi. Tak zrozumiałem z tego posta. Może już nie współpracuje, albo instytucje się na nią obraziły.
Witam,
jestem pracownikiem banku jeżeli jesteście Państwo nadal zainteresowani pomocą zapraszam do kontaktu.
Oferuję pożyczki gotówkowe i konsolidacje (nawet chwilówek) dla klientów indywidualnych do 200 tys. zł jak i firmowych do 600 tys. zł ze spłata nawet na 120 m-cy lub przy dobrej zdolności kredytowej o 144 m-cy.
Nie jestem pośrednikiem więc nie pobieram też żadnych dodatkowych prowizji.
Zapraszam do kontaktu na adres anna.krz@premium-finance.pl
Pozdrawiam
Anna