PandaMoney.pl – opinie
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 6 years, 5 months ago by .
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Pożyczki i Chwilówki – Porównywarka › Forums › Pożyczki pozabankowe › PandaMoney.pl – opinie
Pandamoney to nowa marka na rynku szybkich pożyczek online. Ktoś brał u nich pożyczkę? Macie jakieś opinie?
Wielu ludzi chwali sobie, że Panda Money ma najtańszą pożyczkę, jednak niestety z własnego doświadczenia nic powiedzieć nie mogę.
Ja również chętnie dowiem się coś na ten temat. Jaką maksymalnie kwotę pożyczki można dostać i z jakim oprocentowaniem?
Nikt nie wie nic na ich temat? Na googlach są różne opinię, ale często pisane przez konkurencję, dlatego chcę wiedzieć coś od osoby, które miały rzeczywiście z nimi styczność.
Właściwie to ten sam właściciel co kredit24, czyli jakaś grupa kreditech. Nie oferuje żadnych darmowych bonusów dla nowych klientów. Ponadto niski próg pożyczki bo 1800 zł i oni decydują czy tyle ci dadzą.
Nie wiem czy długo ta firma przetrwa. Patrząc na warunki, które oferuje. Tym bardziej jak to klon kredit24
Skoro dają taką małą pożyczkę, to podejrzewam, że długo na rynku nie będą. Jest wiele innych, lepszych firm.
Pytałem się o pożyczkę przez stronę www, po wiem szczerze miałem wrażenie, że mnie spławili. Złożyłem wniosek i w ciągu zaledwie 15 minut przyszła decyzja negatywna. Nie uzasadnili nawet dlaczego.